E-postverktyg

E-postverktyget används för att göra interna eller externa e-postutskick, till exempel nyhetsbrev. Du kan administrera mottagarlistor och se statistik för utskicken i verktyget. För att få tillgång till verktyget behöver du gå en introduktionsutbildning, se aktuella utbildningar i listan till höger.

Evenemangsverktyg

Evenemangsverktyget gör det möjligt att skapa en minisajt enligt vår visuella identitet med information, anmälan och utvärdering samt deltagarhantering kring ett evenemang. För att få tillgång till verktyget behöver du gå en introduktionsutbildning, se aktuella utbildningar i listan till höger.

Mediabank

I Mediabanken finns bilder, mallar, presentationsmaterial, logotyper och andra underlag för nerladdning. Allt finns samlat i mappstrukturer, och är sök- och nedladdningsbart.

Produktionsverktyg

Produktionsverktyget är ett webbaserat verktyg som gör det snabbt och smidigt att producera enklare grafiskt material enligt universitetets visuella identitet. Inga förkunskaper krävs – allt som behövs är dator och internetuppkoppling. Alla anställda har tillgång till verktyget.

Webbpubliceringsverktyget Polopoly

Universitetets webbpubliceringsverktyg Polopoly, är ett kraftfullt Content Management System (CMS). Tillgång till Polopoly ges efter genomgången webbredaktörsutbildning.  

  • De externa centrala webbplatserna uppgraderades till webb2021-mallar i ny struktur och med ny funktionalitet den 2 oktober 2020.
  • De interna centrala webbplatserna kommer att flytta över till ett nytt upphandlat webbpubliceringsverktyg under perioden 2022-2023.
  • Uppgradering av institutioners webbplatser till webb2021 mallar och funktionalitet beräknas vara avslutat Q1-2022.
  • Till webbpubliceringsverktyget >> 

Kontakt

Frågor kring universitetets visuella identitet skickas till: visuellidentitet@su.se

Felanmälan och beställningar av behörigheter, kortadresser och webbredaktörsutbildningar för webbpubliceringsverktyget Polopoly görs via www.su.se/serviceportalen

Övergripande frågor om innehåll och struktur på de centrala webbplatserna www.su.se, www.su.se/english, www.su.se/medarbetare och www.su.se/staff skickas till suwebb@su.se.