Informationsmaterial kring covid-19 finns för nedladdning i Mediabanken, i mappen ”Corona”. Bland materialet finns ett bildspel för digitala skärmar, nya affischer och marknadsföringsytor för webben. Dessutom finns golvdekaler, skyltar samt specifika affischer för lärosalar.

Folkhälsomyndigheten har i samband med en informationsinsats riktad till bland andra studenter lagt upp affischer och bilder att ladda ner på "Allt är inte som vanligt".
Ett urval av materialet finns även för nedladdning i Mediabanken, i mappen ”Corona” – "Coronainfo_FHM_allt ar inte som vanligt".

I mappen ”Corona” – ”Coronainformation_utskrifter_Region Stockholm” finns också ett urval av Region Stockholms coronamaterial tillgängligt för utskrifter i A3 och A4-format. Vill du använda regionens material på institutionen finns det tillgängligt i flera format och på flera språk på Vårdgivarguiden.

För produktion och tryck av informationsmaterial, kontakta info@us-ab.com. För frågor som rör universitetets visuella identitet i coronamaterialet, kontakta visuellidentitet@su.se.

Annat material för anpassning av lokaler exempelvis handsprit och maskeringstejp beställs via e-handelsportalen Raindance.