Meny vecka 17 (23-27 april) TEMA-VECKA "Det smakar vår" ingen ändring i priset   

MÅNDAG 23/4 

Caesarsallad serveras med kyckling, bacon och brödkrutonger
Enchiladas med sojafärs, svarta bönor, oatley fraiche och salsa

TISDAG 24/4

Stekt panerad torskrygg serveras med tomat- och lökconcassé, grönsaksjulienne och kokt potatis
Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och soyghurt

ONSDAG 25/4

Hemgrillad rostbiff med saltgurksrajta, grillad röd paprika samt oliv -och örtpotatis
Stekta shanxinudlar med Oumph, grönsaker, böngroddar och soyasås

TORSDAG 26/4

Stekt lax med vitvinssås, ugnsbakad rabarber, sockerärter och kokt potatis
Falafel i libabröd med baba ganoush och het tomatdressing

FREDAG 27/4

Smördegsinbakad fläskfilé fylld med ädelost, rökt lax och champinjoner serveras med rödvinssky
Gorengwok med Oumph, ananas och grönsaker serveras med limeaioli

 

Meny vecka 18 (30 april-4 maj)    

MÅNDAG 30/4 

STÄNGT

TISDAG 1/5

STÄNGT

ONSDAG 2/5

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Indisk kikärtsgryta med mango chutney och libabröd

TORSDAG 3/5

Varmrökt lax med romsås, grön sparris och kokt potatis
Kikärtsbiff med avocado- och gurkdressing och citronfrästa bönor

FREDAG 4/5

Helstekt lammytterfilé med timjansky och potatisgratäng
Tofu- och grönsaksbiff med kronärtskockshummus och stekt romansallad

 

Meny vecka 19 (7-11 maj)    

MÅNDAG 7/5

Kycklingfilé med röd curry, kokos, paprika och basmatiris
Asiatiska ärtbiffar med växtbaserad sriachaaioli och wokade grönsaker med chili och lime

TISDAG 8/5

Pocherad torskrygg med skaldjurssås, ångade morötter och stompad potatis
Ugnsbakad blomkål med ruccolaolja och bulgursallad

ONSDAG 9/5

Helstekt fläskkarré med gräddsås, gelé och kokt potatis
Shanxinudlar med sojabites, strimlad vitkål och wokgrönsaker i sojasås

TORSDAG 10/5

STÄNGT

FREDAG 11/5

STÄNGT