Stockholms universitet prenumererar på Research Professional, och den är tillgänglig från alla datorer på Stockholms universitet. Om du skapar ett eget konto kan du sedan använda databasen från vilken dator som helst.

Bevaka nya utlysningar automatiskt

Genom att skapa ett konto på Research Professional är det möjligt att automatiskt bevaka forskningsområden och stiftelser av intresse. Sådan automatisk bevakning innebär att nya aktuella utlysningar samlas och skickas till kontohavaren via e-post. Eventuella nya utlysningar samlas då i ett (1) e-mail per vecka.

Lär dig Research Professional

Nedan finner du en snabbguide (Quick Start Guide) för att direkt komma igång med att söka lämpliga utlysningar, och på webbsajten finns ytterligare instruktionsmaterial.

Du kan också lära dig använda Research Professional på Youtube där det finns ett antal klipp på 1-2 minuter som introducerar dig till de grundläggande funktionerna.

Research Professional har även online-träning för de viktigaste funktionerna. Träningstillfällena börjar kl. 11:00 den andra tisdagen varje månad och varar en timme. Datum och registrering för kommande webinars finner du här.

Frågor, synpunkter och hjälp

Om du har frågor, synpunkter eller behöver hjälp med att komma igång med Research Professional, vänligen kontakta research.professional@su.se