Den fysiska närvaron i olika länder kompletterar vår digitala kommunikation, och vi vet att det personliga mötet är viktigt. Att möta studenterna i deras hemländer ger oss möjlighet till omvärldsbevakning och ger viktig vägledning om vad som är viktigt för studenterna.

I samband med aktiviteterna arrangeras också ofta alumnaktiviteter, besök vid partneruniversitet och samarbetspartners. 

Aktiviteter under året

Mexiko

12 februari, QS World Grad School Tour  i Mexico City

17 februari, FPP EduMedia i Mexico City

Storbritannien

3 mars, QS World Grad School Tour London 3 mars

Colombia

14-15 april, Expo-Estudiante i Bogotá

Indien

2 september, EDUEXPOS, New Delhi

USA

12 september, Idealist Grad Fair, New York, Metropolitan Pavilion

13 september, Scandinavia House, New York

15 september, QS World Grad School Tour, New York, New York Hilton Midtown

Mer information.

Turkiet

22-25 oktober, Istanbul

Kina

27-28 oktober, China Education Expo in Shanghai

Tyskland

1 December, Master and More in Frankfurt

Sverige

Missa inte Master's Fair i Studenthuset den 13:e november. Anmäl dig här för att delta.

Praktiska detaljer

Aktiviteterna utomlands arrangeras av Samverkansavdelningens Sektion för kommunikation i samarbete med Studentavdelningen. Samverkansavdelningens Sektion för kommunikation håller i kontakten med mässan och bokar monter samt ordnar med skickning av material.

Resa bokas individuellt via universitetets resebyrå beroende på vilka städer ni önskar delta i. Pris ca 10 000 kr/resa. Hotell bokas separat men koordineras så att vi bor på samma plats. Pris för hotellrum per natt är ca 1 000 kr.

Visum ansöks av varje deltagare, men Samverkansavdelningens Sektion för kommunikation kommer att tillhandahålla visumbrev från arrangörerna för varje person.

Samverkansavdelningens Sektion för kommunikation ansvarar för att deltagarlistor och program delas till samtliga i delegationen. Studentavdelningen ansvarar för att alla får information om studier vid Stockholms universitet.

Kontaktpersoner

Helene Komlos Grill, Samverkansavdelningens Sektion för kommunikation, projektledare för internationell kommunikation, tel. 08-16 30 97, e-post: helene.komlos.grill@su.se

Tina Larsson, Studentavdelningen, koordinator för internationell studentrekrytering, tel. 08 16 19 43, e-post: tina.larsson@su.se