Nu kan alla SU-medarbetare boka/beställa konferenslokaler i Albano eller Aula Magna via personal-ingången i TimeEdit. Beställningen granskas och bekräftas av ansvariga vid Konferenssamordning. OBS! Schemaläggare/administratör eller motsvarande som arbetar i TimeEdits schemaläggningsmodul TE Core kan fortfarande göra beställningar angående lokalerna direkt i systemet.

Frågor eller önskas visning av lokal

Konferenssamordning kan hjälpa till med frågor vid bokning av lokaler i Aula Magna och konferenslokaler i Albano. De ansvarar för visning av lokalerna och kan ge goda råd till arrangörer av evenemang. Men behöver du stöd eller hjälp att arrangera ett evenemang så kommer de att hänvisa till universitetets upphandlade samarbetspartner: Akademikonferens.

Samarbetspartner för professionella konferenser

Akademikonferens hjälper till att projektleda och koordinera stora som små möten, events eller kongresser. Oavsett vilken form av evenemang du/din målgrupp önskar så kan du vända dig direkt till dem. Läs mer om det stöd som Akademikonferens erbjuder och hur du kontaktar dem via medarbetarwebben: Arrangera konferenser och evenemang.

Kontakt

Konferenssamordning via e-post: konferenslokaler@su.se, eller tfn: 32 00 (08-16 32 00)

Akademikonferens via e-post: info@akademikonferens.se, eller tfn: 3300 (08-16 33 00)

Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor/funderingar – vi hjälper dig gärna!