Personlig tränare

Två dagar i veckan kommer det att finnas en professionell personlig tränare på plats i gymmet (1 timme/tillfälle: måndagar kl. 10:00–11:00, onsdagar kl. 14:00–15:00). Du som är medlem i SU-personalgym får möjlighet till genomgång av träningsutrustning, -teknik, -konsultation eller att helt enkelt bara ställa en fråga om din träning.

Betala i Servicecenter

Vi förenklar betalningen av ditt gymmedlemskap. På plats i Servicecenter Södra eller Norra betalar du direkt med bank- eller kreditkort. OBS! Endast kortbetalning. Du betalar för ett årskort eller halvårskort. Priser: 500 kr/år eller 250 kr/halvår (Helårskort: 1 januari–31 december, Halvårskort: 1 januari–30 juni eller 1 juli–31 december). Vid betalning får du ett kassakvitto som du sen redovisar i Primula till din institution och får ersättning på samma sätt som för andra friskvårdkvitton.

Innan du kommer till Servicecenter

Du behöver fylla i och skriva ut ett friskvårdsintyg (se bifogad fil nedan) innan du kommer till Servicecenter och betalar. Personal i Servicecenter signerar intyget på plats och du använder det sedan tillsammans med kassakvittot för att begära friskvårdsersättning. Kom ihåg att ta med dig legitimation och ditt SU-passerkort. När du har betalat aktiverar vi ditt passerkort för tillträde till gymmet.

Bild_ikon_person som håller skivstång ovanför huvudet

Mer information om friskvård vid Stockholms universitet >>

Så redovisar du kvittot till din institution >>

Lycka till med din träning!