Hur får man tag i väktaren på kvällar, nätter och helger?

Ring 16 42 00

Vart vänder jag mig om dörrarna inte stänger ordentligt?

Ring 16 42 00

Vart vänder jag mig för att få svar på frågor som rör lås, nycklar passerkort?

Ring till nyckelexpeditionen, 16 25 20. Nyckelexpeditionen är bemannad måndag-fredag. 

Jag har blivit utsatt för ett brott inom Stockholms universitets campusområden?

Är det akut och gärningsmannen finns i närheten, ring polisen 112. Om det finns möjlighet notera hur personen är klädd, längd, kroppsbyggnad, bar personen på något, andra kännetecken. Om ärendet ej är akut kontakta Säkerhet, 16 22 16, för att få stöd och hjälp. Säkerhet hjälper även till att upprätta polisanmälan och kontakten med polis. Vill du ha hjälp av campusväktaren ring 16 42 00.

Jag såg att universitetet placerat ut hjärtstartare, vem kontaktar man om man vill gå utbildning?

Stockholms universitet kan stoltsera med att ha flest hjärtstartare utplacerade i allmänna ytor i Sverige. Önskar man gå utbildning kontaktar man Jan Ekström, 16 35 45, jan.ekstrom@su.se

Tipstelefon för brott

Stockholms universitet har som första universitet/högskola i Sverige installerat en tipstelefon för studenter och medarbetare. Här går det att anmäla brott, hot, trakasserier, ekonomiska oegentligheter eller annat rörande säkerheten vid universitetet.

Tipsen lämnas anonymt till Säkerhet. Telefonen har en telefonsvarare som inte har nummerpresentatör. Telefonsvararen avlyssnas regelbundet.

Tipstelefon: 08-16 11 55

Varför ska man anmäla en incident/brott till Säkerhet?

Säkerhet arbetar med att strategiskt förebygga att brott ej begås vid Stockholms universitet. Om vi får denna information kan vi göra insatser för att förhindra att det inträffar igen, din information är värdefull för oss!

Inbrottslarmet ljuder vid den enheten/institutionen jag arbetar vid, hur gör jag?

Kontakta den personen som är ansvarig för larmet vid din arbetsplats. Finns denna person inte på plats, ring 16 42 00.

Behöver jag ansöka om tillstånd för att använda kemiska produkter och hur gör jag?

Många av de kemiska produkter är tillståndspliktiga och kräver att man ansöker innan produkten ska användas. Samtliga dessa frågor tillstånd och ansökan kan besvaras av Jonas Danielsson SWECO, Brand och risk konsult, tel: 08-16 2216, e-post: .