Nominera till Årets lärare 2022 – ett pris för bra undervisning

Vem skulle du ge priset Årets lärare?

Har du en bra lärare som borde uppmärksammas för sin engagerande undervisning? Eller har du som anställd en kollega som gör framstående pedagogiska insatser?

Genom pedagogiska priset Årets lärare vill Stockholms universitet uppmärksamma goda pedagogiska insatser och deras betydelse för studenters lärande. Din röst är viktig för att undervisningen ska prioriteras och utvecklas. Alla studenter och anställda vid Stockholms universitet kan föreslå lärare.

Nominera idag! Använd vårt nomineringsformulär

Mer om priset

Priset handläggs av Centrum för universitetslärarutbildning, CeUL. Pristagarna föreslås av styrelsen för CeUL och utses av rektor.

Du kan nominera fram till och med 15 mars.

Om CeUL

Centrum för universitetslärarutbildning (CeUL) arbetar för att stimulera till engagerande och högkvalitativ undervisning på alla nivåer vid Stockholms universitet. Vi stödjer lärare och institutioner att utveckla undervisning och skapa goda utbildningsmiljöer för att på bästa sätt underlätta studenters lärande.