Nominera till Årets lärare 2023 – ett pris för bra undervisning

Vem skulle du ge priset Årets lärare?

Har du en kollega som gör framstående pedagogiska insatser? Nu har du chansen att lyfta fram och premiera just denna lysande universitetslärare.

Med pedagogiska priset Årets lärare vill Stockholms universitet uppmärksamma goda pedagogiska insatser och deras betydelse för studenters lärande. Alla medarbetare och studenter vid Stockholms universitet kan föreslå lärare. Din röst är viktig för att undervisningen ska prioriteras och utvecklas!

Du kan nominera fram till och med 1 mars.

Nominera idag - använd vårt webbformulär här

Priset handläggs av Centrum för universitetslärarutbildning (CeUL) i samverkan med Stockholms universitets studentkår. Pristagarna föreslås av styrelsen för CeUL och utses av rektor.

Mer om priset: su.se/aretslarare

Om CeUL

Centrum för universitetslärarutbildning arbetar för att stimulera till engagerande och högkvalitativ undervisning på alla nivåer vid Stockholms universitet. Vi stödjer lärare och institutioner att utveckla undervisning och skapa goda utbildningsmiljöer för att på bästa sätt underlätta studenters lärande.