Stockholms universitet logo, länk till startsida

Ansök om en LL.M. i Illinois och få ett stipendium

Tack vare ett samarbete mellan Juridicum och University of Illinois i Urbana-Champaign (USA), är studenter med en juristexamen från Stockholms universitet berättigade till ett generöst partnerstipendium som delfinansierar en LL.M. vid Illinois College of Law.

University of Illinois vid Urbana Champaign, USA (Foto: Instagram @illinois1867)

Har du någonsin drömt om att ta en LL.M. i USA? Då ska du inte missa att läsa det här!

Juridicum och University of Illinois i Urbana-Champaign har i flera år haft ett framgångsrikt utbytespartnerskap. I sin önskan om att fortsätta rekrytera begåvade studenter runt om i världen erbjuder University of Illinois College of Law nu ett generöst Partners Scholarship-program - speciellt framtaget för studenter som har nominerats av sina partneruniversitet.

Läs mer om stipendiet på vår engelska hemsida