Stockholms universitet logo, länk till startsida

Boka ett digitalt besök med Stockholms universitet

Stockholms universitet erbjuder vanligtvis både skolbesök och studiebesök. Syftet är att ge skolklasser och grupper från till exempel Komvux och SFI möjlighet att träffa våra studenter och medarbetare och ställa frågor om våra utbildningar, universitetsstudier i allmänhet och livet som student. Nu erbjuder vi en digital variant av besöken!

Upplägget innebär att två av våra kunniga och engagerade studentambassadörer håller i en presentation och svarar på frågor via Zoom. Ett besök omfattar cirka 45 minuter. Deltagarna kan antingen befinna sig tillsammans i ett klassrum, eller delta på varsitt håll via en egen dator. I vissa fall kan även en studievägledare från oss delta vid besöket.

Kontakta Studentavdelningen för vidare information och bokning via studieinfo@su.se.

Läs mer om olika sätt att träffa oss

Gymansielever på studiebesök Foto: Niklas Björling
Foto: Niklas Björling