Stockholms universitet logo, länk till startsida

Forskare på BUV får bidrag från Vetenskapsrådet

Camilla Rindstedt och David Cardell, BUV, har beviljats projektmedel för forskning inom utbildningsvetenskap.

Camilla Rindstedt, forskare, universitetslektor och docent, BUV. Foto: Niklas Björling, Stockholms universitet.

Camilla Rindstedt och David Cardell, Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen, har beviljats projektmedel för sitt forskningsprojekt:
”Pappa med barn: en etnografisk studie av institutionella samtal, BVC och vardagsliv”.

Syftet med bidragsformen är att stödja utforskandet av innovativa forskningsområden och nyskapande forskningsidéer inom utbildningsvetenskap.

Beloppet är på 5 974 000 kronor.

David Cardell, universitetslektor, BUV. Foto: Niklas Björling, Stockholms universitet
David Cardell, forskare och universitetslektor, BUV. Foto: Niklas Björling, Stockholms universitet