Stockholms universitet logo, länk till startsida

Humanistiska föreningens konstvernissage, 26-30 oktober 2020

Hej alla studenter vid Institutionen för kultur och estetik! Sysslar du med konst? Är du sugen på att ställa ut? Då kan du söka till HumF konstvernissage! Vi vänder oss särskilt till studenter i konstvetenskap, däremot får alla intresserade medverka.

HumF anordnar ett onlinevernissage där vi ställer ut ett verk per dag mellan 26–30 oktober. Temat för vernissaget är "humant", och det är fritt fram att tolka det som konstnären vill.

Är du intresserad av att delta?

Vi vill ha en titel på verket samt förnamnet på konstnären. Du kan ställa ut fler verk än ett. Ha gärna med en beskrivning av ditt verk. Vi har en öppen omröstning för alla HumF-medlemmar hela veckan. Vi delar ut ett förstapris på Jordi för 300 kr och en HumF-påse. Besked om pristagare meddelar vi måndag 2 november.

Skicka in ett foto på konstverket till programansvarig pru@humf.su.se senast den 25 oktober kl. 12.00.

Lycka till alla konstnärer!

Läs gärna mer om Humanistiska föreningen

Humanistiska föreningens webbadress är humf.su.se, där du kan ta reda på lite mer om vår verksamhet.