Stockholms universitet logo, länk till startsida

Lansering av nya utbildningsingångar

Nu tar vi nästa steg inom webbprojektet Webb2021 och lanserar nya utbildningsingångar på su.se och su.se/english med helt ny struktur, navigation och form och med ett omarbetat innehåll.

På Stockholms universitet genomförs just nu projektet Webb2021, där universitetets webbplatser förnyas och förbättras. I en första fas arbetar vi med vår utbildningsinformation och genomför förändringar i etapper. 

Hösten 2018 gjordes en första omarbetning av den digitala utbildningskatalogen och i mars öppnades en ny och uppskattad väg för att hitta rätt utbildning – via sidor för intresseområden och ämnen.

Nu lanserar vi nya utbildningsingångar på su.se och su.se/english: 

  • En målgruppsanpassad ”studentresa” gör att du alltid hittar rätt information beroende på var du befinner dig: Vill studera – Ny student – Under utbildningen – Examen och karriär
  • Platt struktur och innehållsboxar som följer med på sidorna gör det lätt att hitta vägar tillbaka eller vidare
  • Informationen har samlats i längre artiklar men med bantade texter och med en luftig layout som underlättar läsning
  • Sidorna är anpassade för alla plattformar: dator, surfplatta och mobil

Lanseringen sker från den 6 september med justeringar och kompletteringar av sidmallar och innehåll under en tid framöver. 

Vår digitala utbildningskatalog kommer att kompletteras under hösten och fram till dess hittar du mer detaljerad information om kurser och program på institutionernas egna webbplatser. Länk dit hittar du på kurs- och programsidorna. I slutet av den här fasen av webbprojektet knyts alla utbildningsdelar ihop i ett flöde för en sammanhållen besökarupplevelse.

Välkommen in på våra nya utbildningssidor och ge gärna feedback!