Stockholms universitet logo, länk till startsida

Nordic Korean Studies Day 2021: Ny onlinekurs

Nordic Korean Studies Days (NKSD) syftar till att sammanföra studenter med intresse för Korea och lärarinstitutioner för de nordiska universiteten.

Centret för Östasienstudier vid Åbo universitet är värd för NKSD 2021 och nytt för i år är att det anordnas som en online-kurs (5 hp).

Nordic Korean Studies Days (NKSD) samordnas av universiteten i Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stockholm och Åbo. Det är en intensivkurs i Koreastudier som täcker olika discipliner som historia, kulturstudier, antropologi, sociologi och statsvetenskap.

NKSD 2021 anordnas som en onlinekurs mellan 6 februari och 3 maj 2021. Undervisande under kursen är bland andra Sonja Häussler och Gabriel Jonsson vid Institutionen för Asien-, Mellanöstern- och Turkietsudier, Stockholms universitet.

Läs mer om projektet och kursen (Eng)