Stockholms universitet logo, länk till startsida

Studera utomlands med Civis: nya korta kurser finns att söka

Civis-alliansen, där Stockholms universitet ingår som ett av nio lärosäten i Europa, erbjuder flera kurser för studenter som vill plugga utomlands en kortare period vid ett eller flera partneruniversitet.

Tvärvetenskapliga korta kurser

Åk utomlands, lär dig nya saker, få praktisk erfarenhet och utöka dina kunskaper genom Civis tvärvetenskapliga och utmaningsbaserade korta kurser! Alla Civis-utbytesprogram är kostnadsfria och öppna för alla studenter.

Här är en lista över kurser du kan söka just nu:

The Heritage of Money and Coinage: Multiple Approaches to Ancient Coins and Economies

Religion and power in the Eastern Mediterranean in Late Antiquity and Early Middle Ages

Language contact, multilingualism and minorities in the Romance-speaking world

Refugees, Migrants, and Exiles in German and Comparative Literature

Multilingualism, the language of CIVIS

Biochemistry Webinar Series

MUSEO-POLIS. A Permanent Seminar on History, Memory and Museums

Crisis and sustainability post-COVID-19

Du hittar mer information och instruktioner för hur du ansöker via följande länk:

CIVIS Courses

Empty seat in an orchestra.

CIVIS Symphonic Orchestra Academy

Var med i Civis första europeiska symfoniorkester, CIVIS Symphonic Orchestra Academy! Under en vecka fördjupar du dig i Gustav Mahlers första symfoni och deltar sedan i en avslutande liveströmmad konsert från National Theatre La Criée.

Ansök om att delta i CIVIS Symphonic Orchestra Academy

Vad är Civis?

Civis – European Civic University Alliance är ett samarbete inom Erasmus+ som sammanför över 450 000 studenter vid nio olika universitet i Europa.

Läs mer om CIVIS for students (webbsida på engelska)

Praktisk information om Civis för studenter vid Stockholms universitet