Stockholms universitet logo, länk till startsida

Testperiod på SAGE Research Methods Video och SAGE Video: Counseling & Psychotherapy

Nu kan alla användare vid Stockholms universitet prova SAGE Research Methods Video och SAGE Video: Counseling & Psychotherapy. Testperioden pågår till den 10 mars 2022.

SAGE Research Methods Video innehåller handledningar, intervjuer, fallstudier och mini-dokumentärer som täcker hela forskningsprocessen.

SAGE Video innehåller redaktionellt kurerade kollektioner om undervisning, lärande och forskning inom samhälls-, beteende-, och hälsokunskap. Testet ger tillgång till modulen Counseling & Psychotherapy.

Databasen når du genom att söka på den i Databaser A-Ö under sökrutan på startsidan eller via den här länken:

Databaser A-Ö

Testperioden pågår till och med den 10 mars 2022.

Bibliotekets förvärv är behovs‐ och efterfrågestyrt. Skicka gärna dina synpunkter till media.sub@su.se.