Stockholms universitet logo, länk till startsida

Webbaserad undervisning hela våren och sommaren

Med anledning av coronapandemin kommer undervisningen vid Institutionen för språkdidaktik att vara webbaserad under hela våren och sommaren 2021. I maj får du besked om hur det blir i höst.

Kvinnlig student som deltar i ett onlinemöte
Foto: kasto80/Mostphotos

I linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer fortsätter Institutionen för språkdidaktik (ISD) att ha webbaserad undervisning ända fram till augusti 2021. En del kursmoment kan komma att utföras på campus, men i så fall får du anvisningar från din lärare om vad som gäller. Information om hösten ges senast i mitten av maj.

Läs mer om Stockholms universitets ställningstaganden relaterat till covid-19:
Information om covid-19

Undervisning via Zoom

Föreläsningar och seminarier ges huvudsakligen via e-mötestjänsten Zoom. För att kunna delta i undervisningen behöver du därför installera Zoom på din dator:
Kom igång med e-mötestjänsten Zoom

Det kan vara svårt att få studierna att fungera på distans. Studie- och språkverkstaden tipsar om hur du kan hantera situationen:
Råd till dig som pluggar hemma

För dig som har VFU i vår

• VFU-kurserna vid Institutionen för språkdidaktik genomförs som planerat.
  • Om du av covid-19-relaterade skäl inte kan göra din VFU kan du ansöka om dispens för att bli examinerad vid nästa VFU-kurstillfälle. Tänk på att vara ute i god tid med din dispensansökan. Kontakta din studievägledare för mer information och ansökningsblankett: studievagledare@isd.su.se

Frågor och svar om VFU i coronatider

Råd och rutiner för dig som studerar vid ISD