Magisterpromotion

Magisterpromotionen uppskjuten till 6 november

För närvarande ställer Stockholms universitet in alla större evenemang och sammankomster med fler än 50 deltagare mot bakgrund av regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. För att minska risken för smittspridning har universitetsledningen nu beslutat att skjuta upp högtiden den 29 maj till den 6 november. En inbjudan med en anmälningslänk kommer att skickas till berörda i oktober.

Vi förstår att denna förändring kan ställa till besvär för dig som planerat att delta vid högtiden, men vi ber om ditt tålamod och förståelse.

Glad master med diplom

Magisterpromotion

Två gånger per år promoveras i Aula Magna nyblivna mastrar, magistrar och andra som tagit ut en examen på avancerad nivå vid Stockholms universitet.

Fanborg vid magisterpromotion

Detaljerad information för dig som vill delta

Du som har tagit ut en examen på avancerad nivå kan fira detta genom att delta vid Masterpromotionen! Här finns detaljerad information om högtiden.