Öppet hus vid Stockholms universitet

I mitten av mars varje år bjuder vi in till Öppet hus – en dag fylld av information och inspiration inför ditt studieval. Under Öppet hus har du möjlighet att träffa studenter, lärare och studievägledare från mer än 70 olika ämnen, ta del av seminarier om studier vid universitetet och prova på-föreläsningar i en mängd spännande ämnen samt gå en guidad tur runt campus.

Nästa Öppet hus äger rum 12 mars 2019. Välkommen!

Besökare på väg till Öppet hus Foto: Karin Persson

Blivande studenter lockades av Öppet hus

Många gymnasieelever och andra intresserade dök upp när Stockholms universitet bjöd in till Öppet hus den 14 mars. Mässa, prova på-föreläsningar och guidade turer stod på schemat.

Några röster om Öppet hus

Intervju med Danderyds gymnasium

Elina Ekblom Danderyds gymnasium

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube