Almedalen 2013

Seminariet

Forskningskommunikation behövs för Östersjön

Ökad forskningskommunikation om Östersjöns status är avgörande för att politiker ska ta de beslut som krävs för att rädda Östersjön. Det var huvudbudskapet vid Östersjöcentrums Almedalsseminarium.

Özz Nujen och Lovisa Fältskog Johansson

Almedalspanel med humor om allvarligt ämne

Den samhällsengagerade komikern Özz Nûjen ledde Stockholms universitets seminarium under Almedalsveckan den 3 juli. Tillsammans med företrädare från Arbetsförmedlingen, Sveriges ingenjörer, Byggcheferna, SJ och Svenskt näringsliv diskuterades hur utländska akademiker snabbare ska hitta jobb i Sverige. Seminariet kan ses på su.se/play/our-university.

SU i Almedalen

Karin Davéus, projektledare
Sektionen för relationer och evenemang, Samverkansavdelningen
evenemang@su.se