Alumnevenemang

4. Samverkan
  5. Alumn
  6. Alumnevenemang

Återknyt kontakter och utveckla ditt nätverk

Alumndagen 2016. Foto: Niklas Björling

Universitetet arrangerar flera evenemang som riktar sig till universitetets tidigare studenter, d.v.s. alumner. Vissa evenemang ordnas av enskilda institutioner och andra av universitetets alumnteam som jobbar övergripande med alumnverksamheten. Registrera dig i universitetets alumnnätverk för att hålla dig uppdaterad om allt som händer!

Alumnnätverket

När du tagit dina första poäng på Stockholms universitet är du välkommen att gå med i alumnnätverket. Som medlem får du inbjudningar till våra aktiviteter.

Alumnträffen

• Foto: Henric Lindsten "Det går att designa sin karriärväg" 2017-04-19 Det sa alumnen Jenny Jägerfeld på Alumnträffen som ägde rum 30 mars på Psykologiska institutionen. Jenny är författare och psykolog, med psykologexamen från Stockholms universitet.
  • Mia Brunell Livfors. Foto: Karin Tjulin. Ledare behöver förtroende, långsiktighet och mod 2016-03-18 ”You go first!” Sveriges mäktigaste kvinna i näringslivet, Mia Brunell Livfors, citerade Bill Clinton när hon avslutade vårens alumnträff.
  • Alumn Per Bolund Alumnträff med biologen på Finansdepartementet 2015-03-06 Att spännande utbildningar öppnar upp för spännande och oväntade jobbmöjligheter kan våra alumner verkligen intyga! Årets Alumnträff gästas av Finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund.