Arrangör/Organiser: Humanistiska föreningen & 5 to 9
Webbadress/Webpage: www.facebook.com/events/443045159602715
Kontakt/Contact: Anna Wallgren
Ingen föranmälan krävs/No registration required

HumF får besök! Vi välkomnar 5 to 9 - en afterwork med den bästa blandningen av storhetsvansinne och prestigelöshet!

Kom över på ett glas efter jobbet eller studierna, träffa vänner och nya bekanta och ta del av intressanta föredrag. Veckans tema är "Europa" och handlar om allt möjligt, bland annat språk, säkerhetspolitik och EU.

- - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - -

PROGRAM (preliminära tider):

17:30 Fanny Forsberg Lundell, docent i franska vid Stockholms universitet - “Hur ska det gå med Europa-samarbetet om unga inte vill läsa några andra språk än engelska?”

18:15 Adam Snygg, pluggar historia vid Stockholms universitet, om Europas historia och den westfaliska freden

19:00 Pubquiz om Europa!

19:30 Lina Elfvin, vice ordförande Unga européer - “Perspektiv på EU”

20:00 Hannes Tordengren, jobbar på Utrikesdepartementet - “Säkerhetspolitik inom EU”

20:30 Anton Jägare, juriststudent vid Stockholms universitet - "Stormakten EU går till val"

- - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - -

När: Fredag 17 maj

Tid: Smygstart kl. 16, programstart kl. 17

Var: Gula villan, Svante Arrhenius väg 33, Stockholms universitet, (T) Universitetet

Pris: Fri entré!

Mat och dryck: Baren är öppen och där finns mat och dryck från Europa (och många andra ställen). Endast kortbetalning.