Under två förmiddagar i oktober öppnar vi Aula Magna för föreläsningar med några av Stockholms universitets bästa forskare. Alla föreläsningar är gratis och öppna för alla.

Nedan finns onsdagens föreläsningar

Glöm inte att ladda ner appen SU Conference.
Här hittar du allt du behöver på plats.

Bokningen av eftermiddagsbesök är nu stängd

Men det finns fortfarande möjlighet att komma oanmäld på Fysikshow mellan 13.00-14.00 i Aula Magna (båda dagarna).

Lärare föranmäl gärna din klass

Från och med i år ser vi gärna att du som lärare föranmäler din klass deltagande i Forskardagarna via länken nedan. Om du inte bokat går det bra att komma ändå. OBS! För enskilda besök behövs ingen bokning.

Är du nyfiken på hur världen fungerar? Tycker du att det är svårt att veta vad som går att lita på i allt som sägs? Då är det bra att lyssna på kunskap direkt från källan. Forskardagarna är gratis och öppet för alla, men riktar sig framför allt till dig som gymnasieelev eller lärare på gymnasienivå.

#faktatillit

Har du frågor? Kontakta oss på forskardagarna@su.se