1. Du är här:
  5. Evenemang
  6. Forskardagarna

FORSKARDAGARNA 2019

Tusen tack alla som deltog i årets Forskardagarna! Vi ber om ursäkt till er som inte kom in till onsdagens pass för att det var för fullt! Nästa år inför vi obligatorisk anmälan. Håll utkik på su.se/forskardagarna och anmäl er till Forskardagarnas nyhetsbrev nedan för att hålla er uppdaterade.

Fysikshow under Forskardagarna 2018 Foto: Niklas Björling

Missade du Forskardagarna 2019?

Är havet vår soptipp eller vårt framtidshopp? Vad händer med hjärnan när vi lever livet i digital gemenskap? Vilket ansvar har vi egentligen för framtidens människor?

Forskardagarna — 20 år av nyfikenhet

För 20.e året i rad arrangerades i år Forskardagarna, ett evenemang som startade när tillgängliga föreläsningar om forskningsresultat inte var en självklarhet.

Ansvarig: Samverkansavdelningen
E-post: forskardagarna@su.se

Vägbeskrivning:
Aula Magna, Frescati.

• T-banestation: Universitetet.
  • Roslagsbanan: Universitetet.
  • Buss: Bussarna 50, 540, 608 samt 670.
  • Bil: Östra sidan om Roslagsvägen norr om Roslagstull.

Vad är Forskardagarna?

Är du nyfiken på hur världen fungerar? Vill du vara med och påverka framiden? Börja med att komma till Forskardagarna. Här delar Stockholms universitets bästa forskare med sig av sin forskning inom några av dagens mest brännande och aktuella ämnen. Forskardagarna är gratis och öppet för alla, men riktar sig framför allt till dig som gymnasieelev eller lärare på gymnasienivå. Läs mer på su.se/forskardagarna

Vill du veta vad som händer under Forskardagarna?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Se tidigare års Forskardagarna på su.se/play