Forskardagarna

6. Forskardagarna

Inställt - FORSKARDAGARNA 2020

Föreläsningen Havet - soptipp eller framtidshopp? Foto: Jens Lasthein

På grund av det osäkra läget när det gäller större sammankomster under hösten 2020, har vi valt att ta en paus för Forskardagarna under 2020. Vi återkommer med nya krafter inför Forskardagarna 2021. Vi ses då!

Fysikshow under Forskardagarna 2018 Foto: Niklas Björling

Vill du inte vänta ända till 2021?

Välkommen att botanisera i vårt Forskardagarna-arkiv. Föreläsningarna från tidigare års Forskardagarna finns alltid tillgängliga för titt.

Forskardagarna

Forskardagarna — 22 år av nyfikenhet

För 22.e året i rad arrangerades Forskardagarna, ett evenemang som startade när tillgängliga föreläsningar om forskning inte var en självklarhet.

Vad är Forskardagarna?

Är du nyfiken på hur världen fungerar? Vill du vara med och påverka framtiden? Börja med att komma till Forskardagarna. Här delar Stockholms universitets bästa forskare med sig av sin kunskap inom några av dagens mest brännande och aktuella ämnen. Forskardagarna är gratis och öppet för alla, men riktar sig framför allt till dig som gymnasieelev eller lärare på gymnasienivå.

E-post: forskardagarna@su.se

Vill du veta vad som händer under Forskardagarna?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Se tidigare års Forskardagarna på su.se/play

Länk till Forskardagarna på su.se/play