Arrangör/Organiser: Akademiska hus och Stockholms universitet
Webbadress/Webpage: https://aha.akademiskahus.se/evenemang/halsosamma-campus---ute-ar-inne
Kontakt/Contact: Liv Öberg, kommunikationsansvarig Campus- och affärsutveckling, Akademiska hus
Föranmälan krävs/Registration required

Till hösten bjuder Akademiska Hus i samverkan med Stockholms universitet in till ett seminarium om hälsosamma campus. Tillsammans med universitet och högskolor vill vi skapa så goda miljöer som möjligt på campus, både inomhus och utomhus.

Frågor som kommer att beröras under seminariet är bland annat hur vi genom fastighetsutveckling och campusplanering kan bidra till hälsosamma campus, hur planerar Stockholms universitet för att bidra till studenternas välmående, hur säkerställer vi en god och hälsosam miljö samt vilken effekt når vi om vi flyttar ut kontoret och jobbar ute i det gröna?

Seminariet går av stapeln onsdagen den 25 september mellan 12.15-15.00. Ett mer detaljerat program presenteras längre fram.