Studentorkester spelar utomhus

Introduktionsdag för studenter vid DSV 29/8 och 30/8

Data- och systemvetenskapliga institutionen på Campus Kista arrangerar introduktionsdagar för nya studenter på grund- och avancerad nivå uppdelat på två tillfällen till hösten.

Mer information: dsv.su.se/introduktionsdag

Introduktionsdag för lärarstudenter 30/8

Nya lärarstudenter bjuds in till ett gemensamt program i Aula Magna på Campus Frescati. Därefter sker mottagande vid respektive utbildnings institution. Under eftermiddagen finns möjlighet att delta i Välkomstdagens program med mässa, sociala aktiviteter och guidade turer.

Mer information: su.se/lärarutbildningar/introdag

Välkomstdagen 30/8

Övriga nya studenter, ej DSV- eller lärarstudenter, bjuds in till Välkomstdagen i Aula Magna på Campus Frescati vid varje terminsstart. Programmet består av ett seminarieprogram, mässa, sociala aktiviteter och guidade turer.

Mer information: su.se/valkomstdagen

Orientation Day – för internationella studenter 28/8

För internationella studenter arrangeras ett separat seminarieprogram och aktiviteter på engelska. De internationella studenterna bjuds även in till Välkomstdagens mässa, sociala aktiviteter och guidade turer den 30 augusti.

Mer information: su.se/orientationday

Övriga aktiviteter för nya studenter

Förutom introduktionsdagarna arrangeras olika aktiviteter för att välkomna, förbereda och guida nya studenter i samband med terminsstart.

Tre tips om studieteknik från Studie- och språkverkstaden

Upptäck biblioteket - klara dina studier

Studentkårens välkomstaktiviteter

Välkommen till Stockholms universitet!