Saco studentmässa

6. Saco studentmässa

Saco studentmässa

En studentambassadör pratar med en mässbesökare Foto: Jorge Win

Saco studentmässa är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning. Stockholms universitet är på plats med studievägledare och studenter som presenterar vårt utbildningsutbud och svarar på besökarnas frågor.

Vi ger även ett flertal seminarier på olika teman och generell information om att studera vid Stockholms universitet. Du kan också få specifik information om olika ämnen och utbildningar.

Hösten 2018 äger Saco studentmässa rum på Stockholmsmässan i Älvsjö 28-30 november.

Du hittar mässans tider och seminarieprogrammet för varje dag via följande länkar:

Hoppas vi ses!

Läs mer på Saco studentmässas webbplats (öppnas i nytt fönster)

Besökare i SU:s monter på Saco-mässan Foto: Karin Warvlin

Studentröster från Saco-mässan 2017

Den 29 november till 1 december höll Saco sin årliga utbildningsmässa i Älvsjö. Stockholms universitet var som vanligt på plats för att presentera sitt utbildningsutbud.

Studentavdelningen

Puff för SU Play

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube