Jobba på IT-avdelningen

5. Jobba på SU
  6. Jobba på IT-avdelningen

Jobba på IT-avdelningen

Vi är universitetets centrala IT-avdelning och ska vara ett stöd till kärnverksamheten vid universitetet genom att skapa goda förutsättningar för användningen av informationsteknik i utbildning och forskning. Vårt uppdrag är att leverera moderna universitetsgemensamma IT-lösningar och professionella tjänster för att stödja verksamhetsutveckling i syfte att ge universitetets lärare, studenter, forskare och förvaltning möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet. Hos oss arbetar 125 personer uppdelade på fyra sektioner; Infrastruktur, Service, Systemutveckling och IT-staben. Vi servar ca 5 500 medarbetare, 1 600 doktorander och 33 000 studenter. På den här sidan lägger vi ut våra lediga jobb. Om listan är tom har vi ingen anställning utannonserad just nu, men kom gärna tillbaka och titta snart igen!

Supporttekniker till Helpdesk

Ref. nr SU FV-4161-18. Sista ansökningsdag 20 december.

Gruppchef till IT-avdelningens Helpdesk

Ref. nr SU FV-3991-18. Sista ansökningsdag 14 december.

Testledare/testare

Ref. nr SU FV-3900-18. Sista ansökningsdag 15 december.

Orange landskapet

Vårt kontor

Vi har fina lokaler mitt på campus!

Gröna sofforna

Vårt arbetssätt

Vi jobbar med olika ramverk och metoder för att möta användarnas förväntningar.

Rektor Astrid Söderberg Widdings blogg

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube