Rådgivande organ till rektor

5. Organisation
  6. Rådgivande organ till rektor
  7. Rektors beredning för utbildningsutvärdering och system för kvalitetssäkring

Rektors beredning för utbildningsutvärdering och system för kvalitetssäkring

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Rektors beredning för utbildningsutvärdering och system för kvalitetssäkring" till en vän..

Skicka "Rektors beredning för utbildningsutvärdering och system för kvalitetssäkring" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

Rektors rådgivande organ

Rådet för god forskningssed: Beatrice Clasaeus, Rektors kansli; Jonas Åkerman, Avdelningen för forsknings- och samverkansstöd

IT-samordningsgruppen: Linn Myhrman, IT-avdelningen