1. Du är här:
  4. Om oss
  5. Press, media & nyheter
  6. Nyheter
  7. Forskarutbildningen i datalogi får omdömet ifrågasatt kvalitet av Universitetskanslersämbetet (UKÄ)

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Forskarutbildningen i datalogi får omdömet ifrågasatt kvalitet av Universitetskanslersämbetet (UKÄ)" till en vän..

Skicka "Forskarutbildningen i datalogi får omdömet ifrågasatt kvalitet av Universitetskanslersämbetet (UKÄ)" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

Presstjänsten
press@su.se

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube