1. Du är här:
  4. Om oss
  5. Press, media & nyheter
  6. Nyheter
  7. Forskarutbildningen i konstvetenskap får omdömet hög kvalitet av Universitetskanslersämbetet

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Forskarutbildningen i konstvetenskap får omdömet hög kvalitet av Universitetskanslersämbetet" till en vän..

Skicka "Forskarutbildningen i konstvetenskap får omdömet hög kvalitet av Universitetskanslersämbetet" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

Presstjänsten
press@su.se

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube