Linn Myhrman har arbetat på Skatteverkets IT-avdelning sedan 1999, från 2002 i olika chefspositioner och som strateg. De senaste sex åren har hon varit chef för Applikationsenheten. Hon har även arbetat som IT-konsult.

– Jag är mycket motiverad inför uppdraget på Stockholms universitet. Det är en oerhört spännande och samhällsviktig verksamhet som jag ser fram emot att bli en del av, säger hon.

Sin teoretiska utbildning har Linn Myhrman fått vid Mälardalens högskola och ett Executive Leadership program vid IFL Handelshögskolan (numera SSE Executive Education).
Linn Myhrman bor i Västerås.

Förvaltningschef Eino Örnfeldt är nöjd med rekryteringen:
– Universitetssektorn står inför stora utmaningar när det kommer till digitalisering och datalagring. Ett väl fungerande IT-stöd och säker informationshantering är viktiga förutsättningar för detta och centralt i utvecklingen av verksamhetsstödet. Jag är väldigt glad över att vi lyckats rekrytera Linn till Stockholms universitet. Hennes gedigna erfarenhet som ledare som bland annat innefattar utveckling av kundnära tjänster och strategisk IT-utveckling är något som jag är övertygad om kommer att bidra till utvecklingen av IT-verksamheten vid universitetet.