Press, media & nyheter

3. Stockholms universitet
  4. Om oss
  5. Press, media & nyheter
Skrivbord med dator mobil och kaffekopp

Press och redaktion

Press och redaktion förmedlar aktuella händelser om universitetet och högskolesektorn samt nyheter om universitetets forskning, utbildning och verksamhet till media och i interna och externa kanaler.

Frescati Södra huset

Presskontakter i verksamheten

Vid universitetets lärarutbildning, fakulteter samt vid vissa institutioner, centra och institut finns även kontaktpersoner för press under kontorstid.

Ung kvinna med slöja läser på laptop, sitter i fåtölj

Universitetets nyhetsbrev

Universitetets nyhetsbrev informerar om aktuell forskning, utbildning och samarbetsmöjligheter vid Stockholms universitet.

plantor

Expertlistor

För journalister samlar vi expertlistor med forskare för aktuella och årligen återkommande händelser.

Mynewsdesk liten

Pressrum på Mynewsdesk

Stockholms universitet har ett pressrum på Mynewsdesk där vi publicerar pressmeddelanden och nyheter.

Studenthuset

Pressbilder

Du kan söka och ladda hem pressbilder på Stockholms universitets ledning, forskare och universitetsmiljön i universitetets mediabank.

ikoner för sociala medier

Sociala medier / Social media

En förteckning över var du hittar universitetet i sociala medier.

Presstjänsten
press@su.se

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube

Stockholms universitet på Twitter