Pedagogiska priset

pedpris startbild

Vem vill du se som Årets lärare 2018?

Har du som är student haft en engagerande lärare som inspirerat dig att lära mer? Eller har du som är anställd en kollega som gör framstående pedagogiska insatser? Med en nominering till det pedagogiska priset - Årets lärare 2018 har du chansen att lyfta fram och premiera just din eller er lärare.

Nomineringsformulär Årets lärare 2018

Använd vårt webbformulär när du nominerar till Årets lärare. Viktigast är att nomineringen visar lärarens pedagogiska styrkor. Det gör du genom att beskriva situationer då lärarens undervisning bidrog till att du verkligen lärde dig något. Ge olika exempel på hur läraren lyckas väcka ditt intresse för ämnet och motiverar dig att lära mer. Du kan också berätta om hur läraren arbetar med t.ex. undervisningens planering och genomförande, om hen använder IT-stöd och så fall på vilket sätt? Hur går examinationen till? Vilka delar i undervisningen är det som bidrar till din kunskapsutveckling?

Hur bedöms nomineringen till Årets lärare?

Priset går till lärare som uppfyller kriterierna att hen främjar studenternas lärande genom framstående pedagogiska insatser, erkänt intresse och engagemang för utveckling av undervisning samt erkänd undervisningsskicklighet.

Vad är priset Årets lärare?

Goda insatser i undervisningen ska uppmärksammas. Det finns många bra lärare som förtjänar en belöning för sitt arbete med pedagogisk utveckling. Här kan du som student eller anställd vid universitet göra en insats!

Pedagogiska priset

Annika Forslund
E-post: annika.forslund@su.se
Tfn: 08-16 2278