Pedagogiska priset

pedpris startbild
pedagogiska priset

De är Årets lärare 2018

Robert Daniels, Inst f biokemi och biofysik, Nils Larsson, Inst f språkdidaktik, Iñaki Rodriguez Longarela, Företagsekonomiska institutionen och Emma Wikberg, Fysikum, får årets pedagogiska pris.

Hur bedöms nomineringen till Årets lärare?

Priset går till lärare som uppfyller kriterierna att hen främjar studenternas lärande genom framstående pedagogiska insatser, erkänt intresse och engagemang för utveckling av undervisning samt erkänd undervisningsskicklighet.

Vad är priset Årets lärare?

Goda insatser i undervisningen ska uppmärksammas. Det finns många bra lärare som förtjänar en belöning för sitt arbete med pedagogisk utveckling. Här kan du som student eller anställd vid universitet göra en insats!

Pedagogiska priset

Annika Forslund
E-post: annika.forslund@su.se
Tfn: 08-16 2278