Pedagogiska priset

pedpris startbild
Årets lärare. Pedagogiska priset vid Stockholms universitet.

Vem vill du se som Årets lärare 2019?

Har du som är student haft en engagerande lärare som inspirerat dig att lära mer? Eller har du som är anställd en kollega som gör framstående pedagogiska insatser? Med en nominering till det pedagogiska priset - Årets lärare 2019 har du chansen att lyfta fram och premiera just din eller er lärare. Nominera nu!

Nomineringsformulär Årets lärare 2019

Använd vårt webbformulär när du nominerar till Årets lärare. Viktigast är att nomineringen visar lärarens pedagogiska styrkor. Det gör du genom att beskriva situationer då lärarens undervisning bidrog till att du verkligen lärde dig något. Ge olika exempel på hur läraren lyckas väcka ditt intresse för ämnet och motiverar dig att lära mer.

Hur bedöms nomineringen till Årets lärare?

Priset går till lärare som uppfyller kriterierna att hen främjar studenternas lärande genom framstående pedagogiska insatser, erkänt intresse och engagemang för utveckling av undervisning samt erkänd undervisningsskicklighet.

Vad är priset Årets lärare?

Goda insatser i undervisningen ska uppmärksammas. Det finns många bra lärare som förtjänar en belöning för sitt arbete med pedagogisk utveckling. Här kan du som student eller anställd vid universitet göra en insats!

Årets lärare 2018

De är Årets lärare 2018

Robert Daniels, Inst f biokemi och biofysik, Nils Larsson, Inst f språkdidaktik, Iñaki Rodriguez Longarela, Företagsekonomiska institutionen och Emma Wikberg, Fysikum, får årets pedagogiska pris.

Pedagogiska priset

Annika Forslund
E-post: annika.forslund@su.se
Tfn: 08-16 2278