Pedagogiska priset

pedpris startbild

Vem vill du se som Årets lärare 2018?

Har du som är student haft en engagerande lärare som inspirerat dig att lära mer? Eller har du som är anställd en kollega som gör framstående pedagogiska insatser? Med en nominering till det pedagogiska priset - Årets lärare 2018 har du chansen att lyfta fram och premiera just din eller er lärare.

Hur bedöms nomineringen till Årets lärare?

Priset går till lärare som uppfyller kriterierna att hen främjar studenternas lärande genom framstående pedagogiska insatser, erkänt intresse och engagemang för utveckling av undervisning samt erkänd undervisningsskicklighet.

Vad är priset Årets lärare?

Goda insatser i undervisningen ska uppmärksammas. Det finns många bra lärare som förtjänar en belöning för sitt arbete med pedagogisk utveckling. Här kan du som student eller anställd vid universitet göra en insats!

Pedagogiska priset

Annika Forslund
E-post: annika.forslund@su.se
Tfn: 08-16 2278