Konferens & möte

Boka konferens- och möteslokaler vid universitetet

Stockholms universitet erbjuder flera olika lokaler och mötesplatser för dig som ska anordna ett evenemang. Vi anordnar allt från internationella forskningssymposier, bolagsstämmor och företagsevenemang till mindre möten och mottagningar. Även företag och andra externa verksamheter är välkomna att boka våra lokaler.

Universitetsområdet ligger mitt i nationalstadsparken, men bara några minuter med tunnelbana från Stockholms centrum. Universitetets stora konferensanläggning, Aula Magna, erbjuder ljusa och luftiga lokaler samt en unik hörsal för upp till 1200 personer. Vi har även flera andra lokaler som lämpar sig för mindre sammankomster. Alla våra lokaler är utrustade med ljud-, ljus- och bildteknik i toppklass.

Vår Konferensservice hjälper dig att boka lokaler och kan även vid behov ge professionell hjälp med planering och genomförande av din konferens eller andra evenemang.

Välkomna till Aula Magna!