Stockholms universitet logo, länk till startsida

Jobba på högskoleprovet

Vill du göra en viktig insats för samhället? Ta då chansen att jobba på högskoleprovet!

Varje höst och vår bistår Stockholms universitet UHR i genomförandet av högskoleprovet i Stockholms län. Syftet med provet är att mäta kunskaper och färdigheter som har betydelse för förmågan att klara av högskolestudier. Inför varje provtillfälle söker vi personal som kan arbeta på provdagen. Arbetet sker på ett flertal olika provställen runt om i Stockholmsregionen. En utlysning med information om vad som krävs och hur du ansöker publiceras här inför varje högskoleprov. 

 

Ansökan är avslutad för 2021

Du söker anställningen genom att fylla i intresseformuläret nedan och mejla det tillsammans med cv till hp.personal@su.se. Observera att intresseformuläret (PDF) måste sparas ned, fyllas i och sedan bifogas ditt mejl.

Det går att fylla i och spara PDF i Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer och Apple Safari. För Mozilla Firefox behöver du välja att öppna filen med Acrobat Reader eller Microsoft Edge.

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Rekrytering sker dock löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.
 

 

Närmare information om anställningen lämnas av handläggare Frida Eriksson, Klara Wik och Stephanie Rosas.

E-post: hp.personal@su.se

Fackliga företrädare

  • Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se
  • Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/ Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO)
     
På denna sida