Stockholms universitet

Boka konferens och möten

Stockholms universitet erbjuder flera olika lokaler för dig som ska anordna ett evenemang. Här finns möjlighet att ordna allt från internationella forskningssymposier, bolagsstämmor, konferenser och föreläsningar till mindre möten och mottagningar.

Våra lokaler ligger på universitetsområdet, bara några minuter med tunnelbana från Stockholms centrum. Vi erbjuder hjälp med lokalbokning, men har du behov av professionell hjälp med planering och genomförande av ditt evenemang föreslår vi att du kontaktar universitetets samarbetspartner Akademikonferens.

 

Via konferenslokaler@su.se kan vi hjälpa externa aktörer att boka lokaler i Aula Magna, men också andra lokaler inom Stockholms universitet i samband med konferensuppdrag. Vi hjälper till att hitta lämplig lokal som passar ditt evenemang. (OBS! SU medarbetare bokar direkt via TimeEdit).

Behöver du hjälp med själva arrangerandet av evenemanget? Då hänvisar vi till Akademikonferens som är universitetets samarbetspartner för arrangemang av professionella konferenser. Utifrån ditt behov skräddarsyr de ett paket av tjänster och kan bnand annat hjälpa till med anmälningssidor, betalningshantering, namnskyltar, deltagarförteckningar och annan service till deltagare, beställningar av catering och blommor, med mera.

Kontakta oss för att få veta mer: 

Önskar du konferensstöd skriv till: info@akademikonferens.se

Vill du hantera ditt evenemang på egen hand, skicka bokningsförfrågan till konferenslokaler@su.se. (OBS! SU medarbetare bokar direkt via TimeEdit).

 

I Aula Magna (Frescati) kan du anordna allt från de riktigt stora arrangemangen till de små seminarierna. Här erbjuds en modern konferensanläggning i magnifika lokaler och en unik miljö.

Mer om lokalerna i Aula Magna

 

Aula Magna ligger på universitetsområde Frescati, mitt i Sveriges första nationalstadspark, bara några minuter med kollektivtrafik från Stockholms centrum. Hållplatsen är "Universitetet" för både Roslagsbanan och tunnelbanan och det är endast cirka 20 minuters promenad från stadskärnan.

Hitta till Aula Magna

 

Vi hjälper externa kunder att boka lokaler, bland annat i Aula Magna eller Albano, för alla typer av evenemang, konferenser och möten. För bokningsförfrågningar – skriv till konferenslokaler@su.se (OBS! SU-medarbetare bokar direkt via TimeEdit).

För professionell hjälp med planering och genomförande av både stora och små evenemang som forskningskonferenser och olika typer av företagsarrangemang vänligen kontakta: info@akademikonferens.se 

Besöksadress
Aula Magna
Stockholms universitet
Universitetsgången 11 - huvudentré
Frescativägen 6 - bil/taxientré

E-faktura
Från den 1 april 2019 ska du som leverantör skicka e-fakturor till Stockholms universitet.

Läs mer om hur du skickar e-fakturor på denna sida:

Information till dig som är leverantör

Fakturaadress:
Stockholms universitet
C8201
190 87 Rosersberg
Referens: 645

På denna sida