Digital kommunikation

havet.nu

havet.nu

Websajten havet.nu presenterar nyheter, forskning och fakta om havsmiljön. Det är den naturliga startpunkten för alla som söker information om havsrelaterade frågor.

balticeye_webb

balticeye.org

Om kommande generationer ska kunna leva i ett välmående samhälle, och samtidigt njuta av ett friskt och levande hav, måste klyftan mellan vetenskap och beslutsfattande överbryggas. Därför finns Baltic Eye.

BNI logga

balticnest.org

På den internationella hemsidan om samarbetet Baltic Nest Institute finns aktuella projekt, nyheter och evenemang kopplade till det kända och välanvända beslutsstödssystemet NEST.

Svealandskusten

svealandskusten.se

En webbplats där man ska kunna få reda på hur det står till med kustvattnen i Svealands vackra skärgård. Här samlas och presenteras nyheter, rapporter och kunskap om miljötillståndet i ett gemensamt sammanhang.

Fyr i havskum vid Östersjön

Nyhetsbrev

Varannan månad sammanfattas våra senaste nyheter och skickas till cirka 1000 personer som arbetar med havsmiljöfrågor.

Bloggar

Bloggar

Här samlar vi universitetets marina bloggar som avhandlar såväl miljöutmaningar som forskarnas vardag och tips kring vetenskaplig kommunikation.

J. Lokrantz/Azote

Filmer

Se våra reportage, intervjuer eller hela föredrag om aktuell havsforskning och intressant havsrelaterad verksamhet vid Stockholms universitet.

Sociala medier ÖC

Sociala medier

Nå oss via Twitter, Facebook, LinkedIn eller Youtube

Stockholms universitets Östersjöcentrum

Vetenskap och kommunikation med havet i fokus

Vi samlar och förmedlar användbar kunskap om Östersjön till rätt plats i samhället.

Östersjöcentrum i sociala medierÖstersjöcentrum på Facebook Universitetet på Instagram Östersjöcentrum på Linkedin Östersjöcentrum på Twitter Östersjöcentrum på YouTube