Research News

1. Du är här:
  3. SU Play – filmarkiv och direktsändningar
  4. Arkiv
  5. Frank Wilczek on Stockholm's "vibrant scientific environment"

Frank Wilczek on Stockholm's "vibrant scientific environment"

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Frank Wilczek on Stockholm's "vibrant scientific environment"" till en vän..

Skicka "Frank Wilczek on Stockholm's "vibrant scientific environment"" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

High impact research

The University's researchers are active in debate and social development and are among the most cited in the Nordic countries according to research organisation Nordforsk. The University's  researchers engage in government investigations, participate in the media, advise on draft laws and are included in participate in several Nobel committees and international expert bodies.

Contact and subscriptions

Subscribe to our Newsletter