Det fel i visning av vissa filmer på våra webbplatser som uppstod i och med onsdagens release är nu identifierat. Felet gäller videoelement med id-nummer till Screen9-servern. Utvecklingsarbetet för att åtgärda detta fel pågår och release med rättning kommer att ske i början av nästa vecka. Då kommer även visningen av resultat i vår nya sökmotor att rättas till för vissa webbläsare. Vi återkommer med exakt datum och tid så snart det beslutats.

Har du filmer på din webbplats som måste kunna visas fram till releasen, t.ex. rekryteringsfilmer?
Då vill vi tipsa om följande lösningar:

Om filmen ligger på Youtube

Gå in i videoelementet i Polopoly och lägg in länken till Youtube istället (du hittar den genom att klicka på ”Dela” och sedan ”Kopiera”). Klicka på ”Spara och stäng”, videoelementet uppdateras automatiskt och filmen kan nu spelas upp. När releasen är genomförd kan du sedan enkelt ta tillbaka föregående inställning i videoelementet genom att gå in under fliken ”Egenskaper” och ta bort den senaste versionen, videoelementet uppdateras automatiskt.

Om filmen bara ligger på Screen9-servern

Mejla id-nummer, rubrik och beskrivning för filmen till paul.parker@su.se. Ange även om videoelementet ligger i en artikel, puff/teaser eller i en marknadsföringsyta samt länk. För artikel och puff/teaser kommer du att få en kod att bädda in i källkoden och för film i marknadsföringsyta får du en länk. Vi kan hjälpa dig med att lägga in källkod.