Hitta till oss

Nu har vi flyttat till våra helt nybyggda lokaler i Albano!

Den formella besöksadressen till Psykologiska institutionen är Albanovägen 12, och på den adressen kommer du in på plan 4 i Hus 4, men det finns flera ingångar med andra adresser runtom i byggnaden.

Leveranser, taxi/färdtjänst och liknande rekommenderas tills vidare att söka på Greta Arwidssons väg 16 i sina gps:er.

Visa karta i Google Maps (Inte helt uppdaterad med våra nya byggnader.)

Antalet parkeringsplatser för bil är mycket begränsat, men det finns ett garage med nerfart precis bortanför Hus 4 på Greta Arwidssons väg. Man betalar 30 kronor per timme eller 100 kronor per dag via en app för att stå där. Det finns även gott om platser för den som behöver ladda sin elbil, då tillkommer elkostnaden.

För dig som vill besöka institutionen rekommenderas buss 50, 639, 670 och 676 (hållplats Albano). Buss 540 (hållplats Universitetet Norra), Roslagsbanan (hållplats Universitetet) och tunnelbanan (station Universitetet eller Tekniska Högskolan) går, men kräver en ganska lång promenad.

Sök bästa resväg i SL:s reseplanerare

 

Flytten till Albano

Albano, hus 4, vinter Bild från campusalbano.se

Sommaren 2021 flyttade vi till det helt nybyggda campus Albano, där vi fått fräscha och ändamålsenliga lokaler. Från att vara utspridda i flera olika hus i Frescati Hage har vi samlats på några plan i det nya Hus 4 i Albano...

Albano – en unik utbildnings- och forskningsmiljö

På denna sida