Internt

Denna sida innehåller information för anställda vid Psykologiska institutionen och är ett komplement till Stockholms universitets medarbetarwebb.

Kompass i ökensand. Photo by Changsu Im on Unsplash.

 

Medarbetarwebben

Det mesta du behöver veta om att vara anställd vid Stockholms universitet hittar du på Medarbetarwebben.

Medarbetarwebben vid Stockholms universitet


 

Säkerhet och krishantering

Säkerhet och krishantering

Vad ska du göra vid akut händelse och kris? Använd checklistor!

Se krisinformation på Medarbetarwebben


Covid-19: Fortsätt att arbeta hemifrån om möjligt

Institutionen har som alla känner till flyttat till Albano. Vi är många som nu vill inviga våra nya, fina kontor, samtidigt som vi fortfarande behöver tänka på att pandemin inte är över. Så håll fast vid de goda rutiner som vi har arbetat fram för att minska smittspridningen av Covid-19:

  • Om du kan arbeta hemma, så bör du fortsätta att arbeta hemifrån.
  • Om du får symptom på infektion ska du alltid stanna hemma. Det gäller både vaccinerade och ovaccinerade.
  • Om du vistas på arbetsplatsen bör du hålla avstånd vid exempelvis möten, i korridorer och i lunchrum.
  • Om det är möjligt, anpassa dina arbetstider så att du undviker trängsel i kollektivtrafiken och på arbetsplatsen.
  • Tvätta händerna ofta.

Kontakta din studierektor, närmsta chef, forskningsledare eller motsvarande om du funderar över något.

Vänligen använd gott omdöme, håll i och håll ut!

Emma Aldenstam
Enhetschef - Ekonomi/HR


 

Nya i Albano

Flytten till Albano är nu gjord! Allt är inte helt på plats i de nya lokalerna, men det händer saker hela tiden. Fortfarande gäller det att huvudsakligen arbeta hemifrån om man kan, men kom gärna in någoon gång och packa upp dina flyttkartonger och gör dig hemmastadd i ditt nya kontor.

Sidan om flytten finns kvar ett tag till om du behöver kontrollera någon uppgift, t ex var ditt kontor ligger. Du hittar även information om arkivering, rensning - och mycket mer!

Flytten till Albano (Visas t o m 19 september.)

Nyinflyttade i Albano (Uppdaterad 8 september!)

Supporttekniker

Hjälp med lärosalar, hörsalar och mötesrum på Albano hanteras av universitetet centralt. Under kontorstid finns det en supporttekniker på plats som du kan nå på telefon 08-91 19 13. Han kan hjälpa er vid tekniska problem, men även med handhavandet av AV-utrustningen. Kontakta gärna honom och boka tid för genomgång av exempelvis hybridmöten.


 

Forskningsinformation i webb2021

Psykologiska institutionen är pilotinstitution för den kommande forskningsfliken på vår nya hemsida i webb2021. Det innebär att vi är bland de första som lägger upp information om vår forskning i de nya mallarna! Steg 1 är att du senast den 1 september 2021 skickar in kortfattad information om ditt/dina aktiva forskningsprojekt.

Uppdatering 1/9: Jag har fått in glädjande många forskningsprojekt, över 40 stycken, men det tar lite tid att lägga in dem alla, så fortsätt gärna att skicka in fler projekt även efter deadline! Stort tack till alla flitiga. (Återkommer om steg 2 inom kort...)

Forskningsprojekt till hemsidan inom webb2021


 

K@nelbloggen

Kanelbulle från Kanelbloggen

För kompletterande lokal information och kommunikation är du som anställd välkommen in på K@nelbloggen, där du hittar lokala nyheter, råd och stöd, information från institutionsstyrelsen och andra arbetsgrupper, styrande dokument med mera.

K@nelbloggen är under avveckling i sin nuvarande form under första halvan av HT 2021 och den ersätts av mer information på den här sidan "Internt" (och eventuellt en sajt i Athena om behov finns). Säg gärna till om det finns sidor eller material som du behöver få med dig från K@nelbloggen till den här sidan (webmaster@psychology.su.se).

K@nelbloggen (begränsad åtkomst)

 

Kontakt

Om du har frågor om innehållet på våra interna sidor eller vill uppdatera informationen med din specialkunskap så kontakta webbredaktören enligt nedan.

Webbredaktör
På denna sida