Internt

Denna sida innehåller information för anställda vid Psykologiska institutionen och är ett komplement till Stockholms universitets medarbetarwebb.

Kompass i ökensand. Photo by Changsu Im on Unsplash.

 

Medarbetarwebben

Det mesta du behöver veta om att vara anställd vid Stockholms universitet hittar du på Medarbetarwebben.

Medarbetarwebben vid Stockholms universitet
 

Säkerhet och krishantering

Vad ska du göra vid akut händelse och kris? Använd checklistor!

Krisinformation
 

Genvägar

Blanketter
Driftinformation
Regelboken
Stödsystem

 

Huvudansvarig: Henrik Lennermark, administrativ chef

Stödavdelningen består av följande tre enheter:

Kontaktinformation samt mer information om ansvarsområden kommer inom kort. Aktuellt material i K@nelbloggen kommer successivt att flyttas hit.

 

Psykologiska institutionen är pilotinstitution för den kommande forskningsfliken på vår nya hemsida i webb2021. Det innebär att vi är bland de första som lägger upp information om vår forskning i de nya mallarna!

Steg 1 är att du skickar in kortfattad information om ditt/dina aktiva forskningsprojekt. Det är lite kö på att få dessa upplagda, men fortsätt gärna att skicka in!

Steg 2 är att du som ansvarar för en forskargrupp eller ett "labb" eller motsvarande, skickar in uppgifter om dessa. Deadline för detta steg är den 1 november 2021.

Steg 3 är att uppdatera din egen profilsida. Dessa får det nya utseendet à la webb2021 senare i oktober, men behåller informationen från de tidigare sidorna. Viss funktionalitet tillkommer.

Under tiden jobbar vi med forskningsämnenas sidor, som motsvarar våra tidigare avdelningssidor. Vi kommer att kontakta avdelningsföreståndare/motsv under oktober för kontroll av de uppgifter vi har lagt in på dessa sidor.

Läs mer om detta och allt annat som ingår i helheten för att presentera all vår fina forskning.

Forskningsinformation till hemsidan inom webb2021

 

Nya i Albano

Flytten till Albano är nu gjord! Allt är inte helt på plats i de nya lokalerna, men det händer saker hela tiden.

Nyinflyttade i Albano

Supporttekniker

Hjälp med lärosalar, hörsalar och mötesrum på Albano hanteras av universitetet centralt. Under kontorstid finns det en supporttekniker på plats som du kan nå på telefon 08-91 19 13. Han kan hjälpa er vid tekniska problem, men även med handhavandet av AV-utrustningen. Kontakta gärna honom och boka tid för genomgång av exempelvis hybridmöten.


 

K@nelbloggen

Kanelbulle från Kanelbloggen

För kompletterande lokal information och kommunikation är du som anställd välkommen in på K@nelbloggen, där du hittar lokala nyheter, råd och stöd, information från institutionsstyrelsen och andra arbetsgrupper, styrande dokument med mera.

K@nelbloggen är under avveckling i sin nuvarande form och den ersätts av mer information på den här sidan "Internt" (och eventuellt en sajt i Athena om behov finns). Säg gärna till om det finns sidor eller material som du behöver få med dig från K@nelbloggen till den här sidan (webmaster@psychology.su.se).

K@nelbloggen (begränsad åtkomst)

 

Kontakt

Om du har frågor om innehållet på våra interna sidor eller vill uppdatera informationen med din specialkunskap så kontakta webbredaktören enligt nedan.

Webbredaktör
På denna sida