Institutionen för folkhälsovetenskap

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Institutionen för folkhälsovetenskap
SU logga

Amanuens i folkhälsovetenskap

Institutionen för folkhälsovetenskap utlyser en anställning som Amanuens i folkhälsovetenskap (tidsbegränsad, deltid). Sista ansökningsdag: 2020-12-04. Ref.nr SU FV-4251-20.

Ylva Brännström Almquist. Photo: Marie Eriksson

"Epidemier och folkhälsa" - Ylva B Almquist presenterar kommande MOOC vid Medarbetarträff #4

Nyligen tilldelades Karl Gauffin och Ylva B Almquist rektors medel för kvalitetsutveckling av utbildning inom öppen nätbaserad utbildning. Deras projekt MOOC: Epidemier och folkhälsa lyfts nu fram i Stockhoms universitets medarbetarträff #4.

Mikael Rostilas presentation vid Forte

Dödlighet relaterad till covid-19 bland migranter och etniska minoriteter

Vid den digitala Mål 11-veckan presenterade Mikael Rostila resultat från en studie kring skillnader i dödlighet i covid-19 i Stockholm.

Photo: Niklas Björling

Folkhälsovetenskap – ett dynamiskt och dagsaktuellt ämne

Folkhälsovetenskap är ett ämne med ständig samhällsrelevans. I och med coronapandemin så har intresset ökat – vilket bland annat märks på söktrycket till sommarens kurser. Mikael Rostila är prefekt vid Institutionen för folkhälsovetenskap på Stockholms universitet och arbetar just nu med ett projekt kopplat till pandemins effekter.

Spelpaus.se Foto: Mostphotos

Har du testat att stänga av ditt spelande i Spelpaus?

Delta i en forskningsstudie där du kan bidra med kunskap om motiv för och erfarenheter av att stänga av sig i Spelpaus. Du deltar genom att svara på en webb-enkät som tar mellan 5–15 minuter att genomföra.

 

 

Distansundervisning VT21

Distansbaserad undervisning av vårterminens kurser

All undervisning på både grundnivå och avancerad nivå vid Institutionen för folkhälsovetenskap kommer att ges på distans under första perioden av vårterminen 2021.

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden, frågor och svar, och nyheter om forskning och annat relaterat till coronaviruset.

www.su.se/livetpadistans

Studera, undervisa och arbeta på distans

Information om att studera, undervisa och arbeta på distans vid Stockholms universitet finns samlat på ett ställe.

Till utbildningskatalogen

Om våra utbildningar
CHESS | SoRAD
PLAY @ PHS -Puff startsida

Department of Public Health Sciences and Stockholm University on social mediaDepartment of Public Health Sciences at SU on Facebook Stockholm University on Instagram Stockholm University on Linkedin Department of Public Health Sciences at SU on Twitter Stockholm University on YouTube
 

Twitter Folkhälsovetenskap