Forskningsnyheter

• Jukka Törrönen, professor vid Institutionen för folkhälsovetenskap. Foto: Niklas Björling Jukka Törrönen får CAN:s forskarpris 2018-10-17 CAN utdelar årligen ett pris för att uppmärksamma mycket framstående forskning inom drogområdet. Jukka Törrönen, professor vid Institutionen för folkhälsovetenskap, Stockholms universitet, har tilldelats årets drogforskningspris vid drogFOKUS 2018.
  • "Den orättvisa hälsan" - Ny upplaga! 2018-09-19 Mikael Rostila och Susanna Toivanen är aktuella med en ny upplaga av "Den orättvisa hälsan. Om socioekonomiska skillnader i hälsa och livslängd".
  • Har du tappat kontrollen över ditt spelande? 2018-09-06 Har du mått dåligt på grund av ditt spelande? Eller fått ekonomiska bekymmer? Har du sällan eller aldrig pratat med någon om de bekymmer som ditt spelande har medfört? Stockholms universitet söker personer för intervju om spel om pengar.
  • Internationellt pris till Olof Östergren. Prisutdelare ESHMS ordförande Professor Sakari Karvonen Fotograf: Hugo Alexandre Cruz Internationellt pris till Olof Östergren 2018-06-15 På ESHMS konferens i Lissabon den 6-8 Juni belönades Olof Östergren, post doc vid institutionen för folkhälsovetenskap med ESHMS paper prize 2018.
  • Nu är CHESS och SoRADs styrelser utsedda 2018-06-14

Prefekt