Det var många intressanta presentationer och givande diskussioner under de två dagarna. Under dagarna beslutades om en gemensam plan för det framtida arbetet inom BMI - projektet.

För mer information om projektet,  http://su.se/publichealth/english/research/research-projects/body-size-mental-health-and-inequalities-bmi och följ oss på https://www.facebook.com/BMILifecourse/

Ilona and Amy’s resa var finansierad av Swedish Research Council for Health, Working Life and Welfare (Forte).

Participants on day one of the BMI Project Meeting at the School of Public Health.
Participants on day one of the BMI Project Meeting at the School of Public Health, University of the Western Cape, South Africa.

From left to right: Derrick Sekgala (HSRC), Amy Heshmati (Stockholm University), Jillian Hill (SAMRC), Zandile Mchiza (University of the Western Cape), Ilona Koupil (Stockholm University), Whadi-ah Parker (HSRC), Demetre Labadarios (University of Stellenbosch), Anam Nyembezi (University of the Western Cape), Ali Dhansay (SAMRC), Nophiwe Job (HSRC), Kufre Okop (University of Cape Town),  Feyiso Odunitan-Wayas (University of Cape Town), Daniel Falkstedt (Karolinska Institutet). Absent from photo: Peter Delobelle (University of the Western Cape), Anton Lager (Karolinska Institutet), Charles Hongoro (HSRC), Lumbwe Chola (University of the Witwatersrand), Woldekidan Kifle Amde (University of the Western Cape) and Fidele Mukind (University of the Western Cape).

Participants on day two of the BMI Project Meeting.

Front row: Peter Delobelle (University of the Western Cape), Diane Cooper (University of the Western Cape), Derrick Sekgala (HSRC), Demetre Labadarios (University of Stellenbosch), Zandile Mchiza (University of the Western Cape), Kufre Okop (University of Cape Town). Second row: Whadi-ah Parker (HSRC), Amy Heshmati (Stockholm University), Daniel Falkstedt (Karolinska Institutet), Ali Dhansay (SAMRC), Nophiwe Job (HSRC), Vicki Lambert (University of Cape Town). Back row: Jillian Hill (SAMRC), Anam Nyembezi (University of the Western Cape), Ilona Koupil (Stockholm University), Ntobeko Nywagi (University of Cape Town).