Vägbeskrivning

Tunnelbana
Ta tunnelbanan till en av följande stationer: Rådmansgatan (grön linje), Odenplan (grön linje) eller Tekniska Högskolan (röd linje). Från dessa stationer är det sedan möjligt att ta sig till institutionen via buss eller till fots, se nedan.

Från Odenplan
Buss: nr 2, eller 515 mot Sveaplan
Till fots: Följ Odengatan österut, ta till vänster där vägen korsar Sveavägen. Följ Sveavägen tills det att du når Sveaplansrondellen.

Från Rådmansgatan
Till fots: Följ Sveavägen norrut tills det att du når Sveaplansrondellen.

Från Tekniska högskolan
Till fots: Följ Valhallavägen norrut till Roslagstullrondellen. Ta till vänster in på Cederdalsgatan, institutionen ligger då på höger sida om vägen.

Från Sveaplan
Institutionen ligger i en vit avlång byggnad strax öster om Wenner-Gren Center.

Från Arlanda
Buss: ta flygbussen mot Stockholms central och gå av vid Haga Forum. Från Haga Forum är det sedan möjligt att ta en kort promenad eller taxi till institutionen. Om ni väljer att gå fortsätt rakt fram mot korsningen vid Norrtull, ta till vänster och fortsätt mot Sveaplan.
Tåg: Ta Arlanda Express mot Stockholms central, därifrån är det möjligt att ta sig till institutionen via tunnelbana eller taxi.